Arrangementen

In samenwerking met 'Forellenvijvers de Peelvisser Meijel' en 'De Heere van Meijel' kunnen wij een aantal arrangementen aanbieden die je gegarandeerd een leuke dag gaan bezorgen. Klik op onderstaande arrangementen voor meer informatie. 

Arrangement Kanovaren & Forelvissen

Een fijne dag in de buitenlucht. Uw ochtend start met een heerlijke kanotocht over het kanaal van Deurne. Als  u terugkomt bij Peelpaviljoen Onze Stek staat er een broodjeslunch klaar voor uw gezelschap. Na de lunch is het tijd om een hengel uit te gooien in de forellenvijvers. Gezamenlijk probeert u zoveel mogelijk forellen te vangen.

Arrangement kanovaren & swingtrike rijden

Voor een complete dag vermaak is het kanovaren en swingtriken heerlijk. Uw groep start lekker actief op het water met een 2,5 tot 3 uur durende kanotocht over het Deurnes kanaal. Bij terugkomst staat voor iedereen lunch klaar.

 

Na de lunch vertrekt u met eigen vervoer naar de Heere van Meijel. Daar stapt u op dswingtrikes en geniet u van al het moois dat Meijel te bieden heeft. 

 

Arrangement kanovaren & Fatmax rijden

U start de ochtend bij Onze Stek waar uw groep gaat kanovaren over het kanaal. Na de peddeltocht staat er een heerlijke broodjeslunch klaar. In de middag gaat u met eigen vervoer naar de Heere van Meijel. Daar staat voor iedereen een Fatmax klaar. Er is een prachtige route uitgezet waarbij u de Meijelse omgeving en omliggende natuur ontdekt.  

Arrangement kanovaren & legerjeep rijden

In dit arrangement komen de natuur en geschiedenis van Meijel samen. Per kano geniet uw groep van de mooie ongerepte natuur rondom het kanaal van Deurne. In de middag geniet u bij Peelpaviljoen Onze Stek van een broodjeslunch. Vervolgens vertrekt u met eigen vervoer naar de Heere van Meijel.  Daar kruipt u achter het stuur van een legerjeep en leert u over de geschiedenis van Meijel ten tijde van de 2e wereldoorlog.

Arrangement kanovaren & snorfietsen

Uw groep start met een kanotocht van 2,5 tot 3 uur. Hierbij ontdekt u de schoonheid van de Meijelse omgeving en een verborgen stukje natuur. Bij terugkomst staat er een heerlijke broodjestocht klaar. 

 

Na de lunch gaat uw groep met eigen vervoer naar de Heere van Meijel. Daar staan snorfietsen klaar. U verkent in de middag per snorfiets de omgeving.

Arrangement kanovaren & Trabant rijden

Een goed begin is het halve werk! Start uw dag met een lichte warkout kanovaren op het kanaal van Deurne. Al peddelend geniet u van de natuur en al het groen om u heen. Na 2,5 tot 3 uur bent u terug bij Peelpaviljoen Onze Stek. Daar staat een broodjeslunch voor uw groep klaar.

 

Na de middaglunch vertrekt u met eigen vervoer naar de Heere van Meijel. In Trabanten rijdt u een nostalgische tocht door het Peelgebied.


Arrangement kanovaren & lasergamen

In dit arrangement gaat uw groep in de ochtend het water op voor een kanotocht. U geniet 2,5 tot 3 uur al peddelend van al het moois dat de natuur in Meijel te bieden heeft. Eenmaal terug staat er een broodjeslunch klaar. Na de lunch vertrekt u met eigen vervoer naar de Heere van Meijel voor te lasergamen in de bossen. 

Arrangement kanovaren & missiespel

Voor actievelingen is het arrangement kanovaren en missiespel Slag in de Schaduw heerlijk. In de ochtend peddelt uw groep in een kano over het kanaal van Deurne. Vervolgens staat er een broodjeslunch klaar. Daarna gaat u met eigen vervoer naar de Heere van Meijel voor het missiespel Slag in de Schaduw

Arrangement forelvissen & snorfietsen

Het arrangement vissen en snorfietsen bezorgt u een ontspannen dag in Peeldorp Meijel. Het ochtenddeel gooit u een hengel uit in de vijvers van Peelpaviljoen Onze Stek en rond de middag geniet u van een broodjeslunch. Iin de middag verkent u per snorfiets vanaf de Heere van Meijel de omgeving.  


Arrangement forelvissen & swingtrike rijden

Een heerlijke dag in de natuur! Uw groep start in de ochtend rustig op aan één van onze vijvers. Na het vissen staat er een heerlijke lunch voor u klaar bij Peelpaviljoen Onze Stek.

 

Na de lunch vertrekt u met eigen vervoer naar de Heere van Meijel waar dswingtrikes klaarstaan. Met deze voertuigen verkent u Meijel en omgeving.

Arrangement forelvissen & legerjeep rijden

Dit arrangement kent twee uitersten: Heerlijk rustgevend, maar ook stoer. U start de dag rustig met forelvissen aan de vijvers van Onze Stek. In de middag staat  een heerlijke broodjeslunch klaar.

 

Vervolgens vertrekt u met eigen vervoer naar de Heere van Meijel. Daar staan legerjeeps voor u klaar en ligt een mooie route klaar.

Forelvissen & Trabant rijden

Uw groep start de dag vissend aan de forellenvijvers van Peelpaviljoen Onze Stek. Na de activiteit genieten jullie van een heerlijke broodjeslunch in het restaurant of op het terras.

 

Na de lunch reist u af naar de Heere van Meijel in de dorpskern. Met een Trabant ontdekken jullie in een 3 durende tocht de natuur van Meijel


Arrangement forelvissen & lasergamen

In de ochtend start u met forelvissen aan de vijvers van Peelpaviljoen Onze Stek. Na het forelvissen geniet u van een verzorgde broodjeslunch. Vervolgens gaat u met eigen vervoer naar de Heere van Meijel. Zij verzorgen de lasergame activiteit in het bos van Meijel

Arrangement forelvissen & missiespel

U begint de ochtend rustig met forelvissen aan de vijvers van Onze Stek. Na de visactiviteit staat er een broodjeslunch voor u klaar. Vervolgens wordt u bij de Heere van Meijel verwacht voor het spel Slag in de Schaduw. Middels leuke opdrachten ontdekt u de historie van Meijel.

Arrangement forelvissen & Fatmax rijden

Het arrangement forelvissen en Fatmaxen is de ideale combi voor een dag volop genieten. In de ochtend gaat u forelvissen aan onze vijvers. Vervolgens staat er een broodjeslunch klaar. Na de lunch vertrekt u met eigen vervoer naar het dorp waar u op Fatmaxen de omgeving verkent.