Arrangementen

In samenwerking met 'Forellenvijvers de Peelvisser Meijel' en 'De Heere van Meijel' kunnen wij een aantal arrangementen aanbieden die je gegarandeerd een leuke dag gaan bezorgen. Klik op onderstaande arrangementen voor meer informatie. 

Arrangement 1

Voor het kanovaren start u bij Forellenvijvers de Peelvisser Meijel. Hier kunt u vooraf en/of aansluitend genieten van een drankje op het prachtige terras aan het water.

Daarnaast kunt u nog een dagdeel vissen op (zalm)forel of boekt u een heerlijke barbecue om de dag met een volle maag af te sluiten. Klik op meer informatie voor alle mogelijkheden. 

Arrangement 2

Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel 'Kruispunt in de Peel', en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren. De 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en de Helenavaart. 

 

Arrangement 3

Cruisen langs het kanalenstelsel op een swingrider! Gedurende 1,5 uur swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren. De 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en de Helenavaart. 

 

 

Arrangement 4

Gedurende 1 dagdeel maakt u een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel in een 

Arrangement 5

Gedurende 2 uur snort u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en de Helenavaart.

 

 

 

Arrangement 6

Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel 'Kruispunt in de Peel' in de oorlogstijd; en dat middels een unieke toertocht in een echte legerjeep uit de jaren 50. Vervolgens maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren. De 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en de Helenavaart.